Trouwfotograaf Almelo2019-06-23T18:21:54+00:00

Trouwfotografie in Almelo!

Als fotograaf heb je de taak om niet alleen alle belangrijke momenten, maar ook de sfeer van de dag vast te leggen.”

ANDRE ROODHUIZEN •   TROUWFOTOGRAAF ALMELO

NEEM CONTACT OP

Leuk dat jullie belangstelling hebben voor een trouwreportage.

Ik ben professioneel fotograaf. Ik fotografeer vaak en graag bruiloften (plus minus 50 per jaar) in heel Nederland.

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van het verhaal van jullie trouwdag! Mijn stijl van fotografie kun je omschrijven als documentaire reportagefotografie. Ik let vooral op emotie en bij het vastleggen let ik op het bestaande licht. Het is een cliché ik weet het, maar wel zoals ik het voel. Kijk maar naar voorbeelden op mijn site dan weet je wat ik bedoel

Het is enorm belangrijk dat jullie een mooie herinnering overhouden aan deze voor jullie zo belangrijke dag. Ik ben geen onderdeel van deze dag, maar alleen aanwezig om er voor te zorgen dat jullie later mooie herinneringen hebben aan deze speciale dag. Door op de goede plek te staan en onopvallend aanwezig te zijn zorg ik dat ik geen invloed heb op het verloop van de dag. Alleen tijdens de groepsfoto’s zal ik even op de voorgrond treden om ervoor te zorgen dat die een beetje snel verloopt.
Vaak hoor ik aan het eind van de dag ‘ we hebben niet in de gaten gehad dat je er was’ , en dat zie ik als een compliment.

 • bruidsreportage
 • eerste blik bruid
 • trouwfotograaf apeldoorn
 • trouwreportage, trouwen

Fotograferen is meer dan het vastleggen van de werkelijkheid.

Het is het vastleggen van wat de fotograaf heeft gezien!

Wat ik heb gefotografeerd is voor altijd vast gelegd. Het laat de kleine dingen zien, zelfs als je het zelf vergeten bent.

Ik heb een artikel geschreven over hoe mensen naar foto’s kijken. Hoe beeldtaal werkt.

Als je het leuk vind om te lezen kan dat hier

Pakket 1

850
 • kennismakingsgesprek
 • 6 uur fotografie
 • minimaal 200 foto’s
 • Foto’s met aandacht nabewerkt
 • Foto’s in hoge resolutie via WeTransfer
 • mini album 20×20 cm

Pakket 2

1100
 • als pakket 1
 • album 30×30 cm
 • slideshow

Pakket 3

1500
 • als pakket 2
 • 8 uur fotografie
 • luxe album 30×30 cm
 • gepersonaliseerde houten USB stick in houten doosje

Premium

2150
 • als pakket 3
 • van opmaken tot begin feest
 • luxe trouwalbum 30×30 cm
 • preweddingshoot

Deze pakketten zijn uiteraard aan te passen. Meer- of minder uren, ander of geen album, extra ouderalbums…

Graag denk ik met je mee in een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 • extra uren € 100,-
 • inclusief reis- en nabewerkingskosten (binnen Nederland)
voorbeeld preweddingshoot
 • bruiloft zwolle
 • bruiloft, apeldoorn, trouwfotograaf
 • trouwfotograaf, bronckhorsthoeve
 • trouwfotograaf, deventer, trouwfotograaf deventer
 • trouwen veenendaal

Voorbeelden van recente Trouwreportages

Ervaren trouwfotograaf André Roodhuizen

Ik heb de afgelopen jaren honderden bruiloften met veel plezier en passie voor mijn vak gefotografeerd!

Op ons bruiloft hebben wij de aanwezigheid van André als zeer prettig ervaren. Ook de samenwerking met de videograaf verliep vlekkeloos. André heeft een prachtige bruidsreportage gemaakt. Wij zijn enorm blij met het resultaat!

Liesbeth & Tycho
Iris & Marcel

Vrijdag 21 augustus heeft André onze bruiloft gefotografeerd en maandag de 24 ste was alles al klaar. Super snel en geweldig mooi. Ik vond het zo mooi dat ik gewoon heb zitten huilen tijdens het kijken. Het is dat Ik maar 5 sterren kan geven hadden er met gemak 10 kunnen zijn

Ian & Ingrid

Super foto’s, perfekte aard v fotograferen, tijdens stadhuis en kerkelijke ceremonie onopvallend aanwezig/bezig Wij bevelen André absoluut aan.

Tineke & Michael
Anne & Jesse

Hoi Andre! Nogmaals super bedankt voor de foto’s. Onze dag is tot in de puntjes perfect vast gelegd! Groetjes, Rik & Eliza

Rik & Eliza
Bart & Fenne
Karlien & Vincent

Net het resultaat gezien van het werk van Andre als fotograaf op onze bruiloft en we zijn super blij! Prachtige foto’s en een mooie (lange!) film! Prettig om op de dag zelf erbij te hebben, komt afspraken na, op tijd, denkt mee, geniet van z’n werk! We zijn super tevreden, bedankt Andre!

Tom & Marinke
Andre is een leuke vriendelijke man die zich ten dienste stelt van het bruidspaar. Hij maakt kwalitatief goede foto’s waar hij oog heeft voor detail en emotie. Hij heeft een professionele houding en is erg servicegericht.
Sam & Denise

Op ons bruiloft hebben wij de aanwezigheid van André als zeer prettig ervaren. Ook de samenwerking met de videograaf verliep vlekkeloos. André heeft een prachtige bruidsreportage gemaakt. Wij zijn enorm blij met het resultaat!

Liesbeth & Tycho

Ruime ervaring als

trouwfotograaf

Trouwfotograaf André Roodhuizen in Almelo 

Als jullie op zoek zijn naar een professionele trouwfotograaf in Almelo, dan sta ik graag voor jullie klaar. Als ervaren huwelijksfotograaf verzorg ik graag een prachtige bruidsreportage die het verhaal van de mooiste dag van jullie leven vertelt. Daardoor kunnen jullie ook na jullie trouwdag genieten van de meest speciale en ontroerende momenten van de dag. Als vakkundige trouwfotograaf omgeving Almelo draag ik daar graag mijn steentje aan bij. 

Jullie trouwdag moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden, maar zeker ook blijven. Op deze dag verklaren jullie elkaar eeuwige trouw. Daarnaast moeten jullie op tijdens de bruiloft natuurlijk vooral kunnen genieten van elkaar. Ook jullie gasten spelen daarbij een belangrijke rol. Om al deze mooie momenten ook na jullie trouwdag levend te kunnen houden, is een mooie bruidsreportage van groot belang. Als dé trouwfotograaf voor Almelo en omgeving sta ik daarin graag voor jullie klaar. 

Door mijn ruime ervaring en passie voor de fotografie, leg ik romantische en ontroerende momenten vast in zijn pure vorm. Dat betekent dat de reportage écht een verhaal verteld waarbij de sfeer telkens weer voelbaar is. Belangrijk, want tijdens de mooiste dag van jullie leven zullen deze momenten zich snel opvolgen. Om ook na jullie trouwerij nog na te kunnen genieten van al deze mooie gebeurtenissen ben je bij mij aan het juiste adres. 

Trouwfotograaf omgeving Almelo 

Of jullie nu op zoek zijn naar een huwelijksfotograaf in Almelo of naar een trouwfotograaf in Enschede, als bruidsfotograaf kunnen jullie altijd een 100% inzet van mij verwachten. Dat betekent ook dat ik rekening houd met jullie wensen en voorkeuren. Tijdens de dag ben ik natuurlijk aanwezig, maar doe ik dat zo opvallend mogelijk. Door mijn ruime ervaring weet ik steeds weer de beste plekjes te vinden die leiden tot een fantastisch plaatje. 

Zo kan de ongedwongen sfeer tot in perfectie gevangen worden voor de lens. De trouwreportage vertelt op deze manier echt het verhaal van jullie trouwdag. Met extra oog voor kleine details weet ik telkens weer een betekenisvol moment vast te leggen. Jullie trouwalbum wordt daardoor een beeldend verhaal waarin de sfeer van het moment telkens weer voelbaar is. Want, als bruidspaar komt er veel op je af. 

Daardoor moet je sommige dierbare momenten aan je voorbij laten gaan. Als huwelijksfotograaf vang ik deze momenten graag voor jullie op. Als trouwfotograaf voor de omgeving Hengelo, Almelo of Enschede zorg ik ervoor dat de mooiste momenten van jullie dag op verhalende wijze worden gevangen. Daardoor beleven jullie de sfeer van jullie bruiloft steeds weer opnieuw. Neem vrijblijvend contact met mij op als jullie op zoek zijn naar een ervaren trouwfotograaf omgeving Almelo.

Ga naar de bovenkant