• trouwfotograaf, oudzuylen, vrolijk, ontspannen

Jullie gaan trouwen

Gefeliciteerd!

Ik ben professioneel fotograaf. Ik fotografeer vaak en graag bruiloften (plus minus 50 per jaar) in heel Nederland.

Mijn stijl van fotografie kun je omschrijven als documentaire reportagefotografie. Ik let vooral op emotie en bij het vastleggen let ik op het bestaande licht. Het is een cliché ik weet het, maar wel zoals ik het voel. Kijk maar naar voorbeelden op mijn site dan weet je wat ik bedoel.

Het is enorm belangrijk dat jullie een mooie herinnering overhouden aan deze voor jullie zo belangrijke dag. Ik ben geen onderdeel van deze dag, maar alleen aanwezig om er voor te zorgen dat jullie later mooie herinneringen hebben aan deze speciale dag. Door op de goede plek te staan en onopvallend aanwezig te zijn zorg ik dat ik geen invloed heb op het verloop van de dag. Alleen tijdens de groepsfoto’s zal ik even op de voorgrond treden om ervoor te zorgen dat die een beetje snel verloopt.
Vaak hoor ik aan het eind van de dag ‘ we hebben niet in de gaten gehad dat je er was’ , en dat zie ik als een compliment.

Bruidspaar in hollands landschap
Bruidspaar bij koeien
bruidspaar aan het strand
trouwfoto in bos met prachtig licht

Ik ben gespecialiseerd in het vastleggen van het verhaal van jullie trouwdag!

Bruidspaar in kas

Op ons bruiloft hebben wij de aanwezigheid van André als zeer prettig ervaren. Ook de samenwerking met de videograaf verliep vlekkeloos. André heeft een prachtige bruidsreportage gemaakt. Wij zijn enorm blij met het resultaat!

Liesbeth & Tycho
Iris & Marcel

Vrijdag 21 augustus heeft André onze bruiloft gefotografeerd en maandag de 24 ste was alles al klaar. Super snel en geweldig mooi. Ik vond het zo mooi dat ik gewoon heb zitten huilen tijdens het kijken. Het is dat Ik maar 5 sterren kan geven hadden er met gemak 10 kunnen zijn

Ian & Ingrid

Super foto’s, perfekte aard v fotograferen, tijdens stadhuis en kerkelijke ceremonie onopvallend aanwezig/bezig Wij bevelen André absoluut aan.

Tineke & Michael
Anne & Jesse

Hoi Andre! Nogmaals super bedankt voor de foto’s. Onze dag is tot in de puntjes perfect vast gelegd! Groetjes, Rik & Eliza

Rik & Eliza
Bart & Fenne
Karlien & Vincent

Net het resultaat gezien van het werk van Andre als fotograaf op onze bruiloft en we zijn super blij! Prachtige foto’s en een mooie (lange!) film! Prettig om op de dag zelf erbij te hebben, komt afspraken na, op tijd, denkt mee, geniet van z’n werk! We zijn super tevreden, bedankt Andre!

Tom & Marinke
Andre is een leuke vriendelijke man die zich ten dienste stelt van het bruidspaar. Hij maakt kwalitatief goede foto’s waar hij oog heeft voor detail en emotie. Hij heeft een professionele houding en is erg servicegericht.
Sam & Denise

Op ons bruiloft hebben wij de aanwezigheid van André als zeer prettig ervaren. Ook de samenwerking met de videograaf verliep vlekkeloos. André heeft een prachtige bruidsreportage gemaakt. Wij zijn enorm blij met het resultaat!

Liesbeth & Tycho
emotie bij de ceremonie
bruiloft in friesland, vrachtwagen chauffeur
Bruiloft bij radio kootwijk
bruidspaar in glooiend landschap
bruidspaar bij vliegveld twente
bruidsfotografie, trouwreportage, trouwfoto
bruidspaar bij brug Nijmegen
groot warnsborn, bruiloft
bruidspaar in bos bij apeldoorn
bruid met emotie

Trouwfotograaf

Waarom ben je Trouwfotograaf geworden

Een bruiloft is een dag vol emotie!

Ik vind het geweldig om die emotie te voelen, mee te maken en vast te leggen

bruiloft groot warnsborn
bruiloft apeldoorn
bruiloft dordrecht
trouwfoto bos
trouwfoto enka ede
radio kootwijk bruiloft
bruiloft groot warnsborn
bruiloft apeldoorn